fbpx

Ποιότητα ζωής μετά το γαστρικό μπαλόνι Allurion: Πώς θα βελτιωθεί η ζωή μου;

 

Το γαστρικό μπαλόνι Allurion είναι η μοναδική αναίμακτη θεραπεία αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και αποτελεί μια μέθοδο απώλειας βάρους, χωρίς χειρουργικό νυστέρι.  Η μέθοδος αυτή μπορεί να πετύχει απώλεια βάρους έως και ισότιμη των χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς νυστέρι, χωρίς αναισθησία, ή γαστροσκόπηση. Η ποιότητα ζωής των ασθενών μετά το γαστρικό μπαλόνι Allurion βελτιώνεται σημαντικά!

Το γεγονός αυτό και μόνο κάνει το γαστρικό μπαλόνι Allurion μια πολύ ελκυστική επιλογή. Όπως και να το κάνουμε οποιαδήποτε αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους είναι πάντα ελκυστική σε κάθε υπέρβαρο άνθρωπο. Όμως, σίγουρα η ανάγκη χειρουργικής επέμβασης και αναισθησίας πάντα φοβίζει και απωθεί τους περισσότερους από εμάς.  Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η μοναδική μέθοδος  που προσφέρει απώλεια βάρους άμεσα μετά την τοποθέτηση του μπαλονιού.

 

Πώς βελτιώνεται η ποιότητα ζωής του ασθενούς μετά το γαστρικό μπαλόνι;

Η μέση απώλεια βάρους του Ελληνικού προγράμματος Allurion στις 16-20 εβδομάδες παρουσίας του μπαλονιού στο στομάχι είναι 20% ή ένα πέμπτο (1/5) του αρχικού βάρους του κάθε ασθενή. Αυτό πιο απλά σημαίνει ότι ένας ασθενής που ζυγίζει 100 κιλά, θα χάσει κατά μέσο όρο 20 κιλά. Επίσης, ένας ασθενής που ζυγίζει 125 κιλά θα χάσει 25 κιλά, ένας ασθενής που ζυγίζει 80 κιλά θα χάσει 16 κιλά και ούτως καθεξής. Το ελληνικό πρόγραμμα Allurion είναι το μοναδικό που προσφέρει δωδεκάμηνη εβδομαδιαία παρακολούθηση με συνολική απώλεια βάρους έως και 80 κιλών ή 40% του αρχικού βάρους του ασθενούς!

 

Βελτίωση ποιότητας ζωής μέσα από μαρτυρίες ασθενών

Οι περισσότεροι ασθενείς, ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρία μας δεν μετράνε την επιτυχία τους σε κιλά, όπως εμείς οι γιατροί. Η επιτυχία του γαστρικού μπαλονιού μετράται ως προς το πώς βιώνουν αυτή την απώλεια βάρους στην καθημερινότητα τους. Έτσι, με απλά πράγματα που εμείς οι υπόλοιποι τα θεωρούμε δεδομένα, προσπαθούν να εκφράσουν την αλλαγή στην ποιότητα ζωής μετά το γαστρικό μπαλόνι Allurion.

Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις μαρτυρίες των ίδιων των ασθενών μας:

  • «Έχω τόση ενέργεια κάθε μέρα που δεν είχα ποτέ!» «Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να εκπληρώσω όλα αυτά που θέλω να κάνω κάθε μέρα χωρίς να αναγκάζομαι να αφήνω πράγματα για άλλες μέρες με αποτέλεσμα να μην τα κάνω ποτέ στο τέλος».
  • «Μπορώ για πρώτη φορά να κάνω με τα παιδιά μου αυτά που θέλω να κάνω μαζί τους χωρίς να μην μπορώ να τα ακολουθήσω»!
  • «Πηγαίνω στο supermarket και δεν χρειάζεται να καθίσω κάθε λίγο να πάρω ανάσες πριν μπορέσω να ολοκληρώσω τα ψώνια μου».
  • «Μπορώ να δέσω τα παπούτσια μου χωρίς βοήθεια και να καθίσω σταυροπόδι»! «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μπορούσα να το κάνω αυτό».
  • «Έπαιρνα φάρμακα για τον διαβήτη και την πίεση και παρόλα αυτά η πίεση και το ζάχαρό μου ήταν πάντα υψηλά». «Ο γιατρός μου με προειδοποιούσε ότι αν δεν ελέγξω το βάρος μου άμεσα κινδυνεύω από έμφραγμα ή εγκεφαλικό». «Τώρα δεν παίρνω κανένα φάρμακο και η πίεση και το ζάχαρό μου είναι φυσιολογικά!»
  • «Έπρεπε να κοιμάμαι με μηχάνημα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω διαφορετικά». «Τώρα κοιμάμαι μια χαρά χωρίς το μηχάνημα και η γυναίκα μου δεν παραπονιέται ότι ροχαλίζω!»
  • «Είμαι μόλις 35 χρονών και είχα τόσο πόνο στην μέση μου και στα γόνατά μου που δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε δύο τετράγωνα χωρίς να πρέπει να καθίσω σε κάποιο παγκάκι.» «Τώρα μπορώ και κάνω διάδρομο κάθε μέρα και μπορώ να κάνω τζόκινγκ!»
  • «Έπρεπε να ξυπνάω 2-3 φορές κάθε βράδι και να πηγαίνω στην τουαλέτα». «Ήταν αδύνατο να ευχαριστηθώ ένα καλό ύπνο». «Τώρα δεν χρειάζεται να ξυπνήσω καθόλου και απολαμβάνω τον ύπνο μου!»

Αν οποιαδήποτε από τις παραπάνω αληθινές μαρτυρίες σας εκφράζει, το Ελληνικό πρόγραμμα Allurion του κυρίου Ραυτόπουλου σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να το διορθώσετε. Όσο και αν σας φαίνεται αδύνατο να αισθανθείτε καλύτερα, με την βοήθειά μας μπορείτε να το λύσετε. Κάντε το πρώτο βήμα και μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Allurion.

 

Απώλεια βάρους με το καινοτόμο πρόγραμμα Allurion:

Με το πρόγραμμα Allurion μπορείτε να απαλλαγείτε από την παχυσαρκία χωρίς χειρουργικό νυστέρι χάνοντας 100% λίπος! Το πρόγραμμα Allurion είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος! Η μέθοδος αυτή προσφέρει τα αποτελέσματα των χειρουργικών μεθόδων εύκολα και σίγουρα πιο ανώδυνα. Είναι η πρώτη αναίμακτη και αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Το Allurion είναι ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα απώλειας βάρους που επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός χαπιού-μπαλονιού που ονομάζεται χάπι Allurion.

Το συγκεκριμένο χάπι τοποθετείται στο στομάχι του ασθενούς απλώς με την κατάποσή του. Ο ιατρός, στη συνέχεια, τοποθετεί μέσα στο μπαλόνι 550 mL αποσταγμένου νερού. Το χάπι-μπαλόνι φουσκώνει και έτσι δημιουργεί στον ασθενή την αίσθηση του κορεσμού. Στη συνέχεια, αποβάλλεται αυτόματα από τον οργανισμό μέσω των κενώσεων 16-18 εβδομάδες μετά την τοποθέτησή του.

Το πρόγραμμα Alurion προσφέρει μια ειδική ζυγαριά λιπομέτρησης που βοηθά την παρακολούθηση της απώλειας λίπους. Επίσης, προσφέρει και ένα ειδικό ρολόι παρακολούθησης των θερμίδων που καίγονται στο πρόγραμμα άσκησης και της ποιότητας ύπνου. Μαζί με τον κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα του κου Ραυτόπουλου, ο ασθενής μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο 20 κιλά στους 4 μήνες θεραπείας. Με το μπαλόνι Allurion ο ασθενής μπορεί να χάσει έως και 40% του αρχικού βάρους στο 12μηνο πρόγραμμα παρακολούθησης.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, επικοινωνήστε με τον ιατρό για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πρόγραμμα Allurion.